Beneficiile aerului conditionat

Beneficiile aerului conditionat

Considerata una din cele mai bune inventii a lumii contemporane, aerul conditionat a devenit un “must have” pentru fiecare dintre noi indiferent de varsta. Ce poate fi mai placut pe o vreme caniculara decat o incapere aerisita si racoroasa menita sa ne stinga dogoarea corupului ?! Cu toate acestea, noi recomandam ca diferenta dintre temperatura din incapere si cea de afara sa nu depaseasca 10 grade celsius pentru ca organismul dvs sa nu aiba de suferit un soc hipotermic. Temperatura pe care noi o consideram a fi ideala si pe care o recomandam clientilor nostri sa o seteze la aparatele de aer conditionat este de 24 grade Celsius.Beneficiile aerului conditionat pot fi multe daca ii facem revizia anual.

O alta recomandare este cu privire la alegerea aparatului de aer conditionat. Foarte multi client care ne contaceaza au o dilema in a alege un aparat classic (cu tehonolgie on-off) sau un aparat inverter. Noi incercam sa indrumam toti clienti spre a alege aparatele cu tehnologie inverter deoarece prezinta o serie de avantaje printre care : consum redus de energie – deci factura de electricitate mica- , nivel de zgomot foarte scazut , compresor cu durata de viata mai mare –tehnolgia inverter presupune ca motorul aparatului de aer conditionat sa nu se opreasca niciodata. Nemaifiind nevoit sa se opreasca si sa porneasca de fiecare data (fapt ce in timp duce la arderea lui) durata de viata a compresorului este mult mai mare.

Pe langa confortul pe care ni-l creaza, aerul conditionat prezinta si o serie de avantaje si beneficii pentru sanatate.

Datorita filtrelor cu care sunt echipate aparatele de aer conditionat,simptomele rinitei alergice – afectiune tot mai des intalnita in ultima perioada – sunt vizibil ameliorate. Si persoanelor care sufera de astm bronsic  le este recomandat de catre medic sa foloseasca aer conditionat acasa, deoarece utilizarea regulata a acestuia previne depunerile de praf,polen sau alti factori ce pot provoca alergii.

Pentru ca aparatul de aer conditionat sa isi mentina durata de viata cat mai mult timp dar si pentru a putea oferi toate aceste beneficii pentru sanatatea dvs dar si a familiei dvs este foarte important sa aveti in vedere intretinerea corespunzatoare acestuia si eventual o incarcare cu freon . De aceea, noi recomandam tuturor clientilor ca in fiecare an sa efectueze o igienizare profesionala a aparutului de aer conditionat.

By |2018-10-03T21:47:39+03:00octombrie 3rd, 2018|Uncategorized|